Skip navigation

Alleen de beste kwaliteit geeft ons een goed gevoel

Tevreden klanten zijn de basis van ons bedrijf: we kunnen alleen succesvol blijven als we aan de hoge eisen en verwachtingen van onze klanten voldoen.

Wij mogen ons in technologisch en kwalitatief opzicht tot de top in de auto-industrie rekenen en we willen deze leidende positie op alle productgebieden verder uitbreiden.

Daarbij werken we met een uitgebreid kwaliteitsmanagement, dat als een rode draad door alle relevante processen loopt. Ons doel is potentiële foutbronnen zo vroeg mogelijk uit te sluiten en voor de hoogste kwaliteit op alle niveaus te zorgen.

Hiertoe staat ons een arsenaal aan beproefde methoden en programma's ter beschikking. Voor elke productgroep gelden weer andere maatstaven en kengetallen.

Eén ding is echter voor al onze groepen gelijk: de continuïteit die onze producten, processen en diensten kenmerkt - van het eerste ontwikkelidee via het totale ontstaansproces tot en met de aftersales-service.

Met een internationaal gecertificeerd kwaliteitsmanagement (IATF 16949 en EN ISO 9001) zorgen we overal ter wereld voor een hoge standaard bij elke vestiging.