Skip navigation

Hydronic S3 Economy standverwarming – Het nieuwe state-of-the-art verwarmingssysteem van Eberspächer!

  • Het nieuwe state-of-the-art verwarmingssysteem van Eberspächer!
  • Compacte en efficiënte waterverwarming met CAN bus interface
  • Innovatieve randsystemen met o.a. een app gebaseerde bediening en nieuwe diagnose apparatuur

Eberspächer, de leidende systeem ontwikkelaar en leverancier voor voertuig verwarmingen, breidt haar productportfolio uit met de nieuwe Hydronic S3 standverwarming. De waterverwarming maakt indruk dankzij haar compacte afmetingen en de flexibele installatie mogelijkheden voor achteraf inbouw. De Hydronic S3 Economy verwarming kan gecombineerd worden met de nieuwste randapparatuur van Eberspächer, zoals de Easystart Web, Easyfan en Easyscan!

Compacte en robuuste waterverwarmer voor eenvoudige installatie

Met de derde generatie Hydronic verwarmingen biedt Eberspächer een eenvoudig bedienbare standverwarming met traploze standenregeling. De waterverwarming werkt effectief met alle gangbare brandstoffen. Dankzij haar robuuste en duurzame opbouw is deze verwarming gemaakt voor een lange levensduur. Met een, relatief, hoge IP klasse is de verwarming beschermd tegen het binnendringen van water tijdens een hoge druk wasbeurt. De nieuwe 360° draaibare en verwisselbare waterpluggen verzekeren een eenvoudige en snelle aansluiting op het watersysteem. De geoptimaliseerde montagesteunen zorgen ervoor dat de verwarming in de kleinste ruimtes gemonteerd kan worden. Daarnaast kan deze eenvoudig en vibratievrij vastgezet worden met één bout. Via het partner portaal kunnen er tips, voertuigspecifieke inbouwvoorstellen en voertuigspecifieke inbouwsets gevonden worden voor een breed scala aan voertuigen.

Digitaal netwerk voor wereldwijde aansturing

Met de nieuwe Easystart Web bediening van Eberspächer wordt het digitaliseringsproces compleet gemaakt. De communicatie tussen de Easystart WEB applicatie en de verwarming gaat over het internet en is overal vandaan aan te sturen. De gebruiker dien zichzelf, en eventueel tot 4 anderen gebruikers, te registreren via de Eberspächer portal. Hierna kan de gebruiker vanaf elke locatie ter wereld zijn standverwarming bereiken en deze programmeren, data ophalen of diagnose vrijgeven voor een service center. De Easystart WEB is ook een handige oplossing voor fleet management. De software en hardware zijn ook te gebruiken in combinatie met voorgaande Eberspächer verwarmingssystemen. De Easystart WEB kan eenvoudig geïnstalleerd worden in het voertuig dankzij de ingebouwde antenne en simkaart.

Automatische activatie ventilatoren

Samen met het compleet nieuwe verwarmingssysteem Hydronic 3 is er nu ook de nieuwe Easystart fan. De Easystart fan zorgt ervoor automatisch de ventilator instellingen aanpassen bij het inschakelen van de verwarming, dit betekend een comfortabele en effectieve besturing van het systeem. Het voordeel voor de werkplaatsen is dat deze units, voor veel voertuigen, voorgeprogrammeerd geleverd kunnen worden.

Diagnose en service tool

Installateurs kunnen middels de nieuwe, eenvoudig te gebruiken,  service en diagnose tool Easyscan de verwarming uitgebreid analyseren en de huidige status uitlezen. Hierbij behoort ook de initiële “start-up” van de verwarming, het uitlezen van foutcodes en functionele tests van voertuig applicaties. De resultaten kunnen opgeslagen worden voor latere evaluatie. De Easyscan kan middels een CAN bus connectie aangesloten worden op de Hydronic S3 verwarming. De nieuwe Easyscan is ook te gebruiken voor oudere verwarmingen, vanaf 2007/2009.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info[at]eberca.nl.